Løsningen på Homer Simpsons fejlslagne iværksætterdrømme

Homer Simpson er en mand, der utallige gange gennem de seneste 25 sæsoner af The Simpsons, har prøvet lykken med diverse projekter.

Hver eneste gang Homer Simpson har forsøgt sig som iværksætter, er det gået galt og vi elsker ham for det. Homer Simpson har igennem serien blandt andet startet en internetvirksomhed og et sneafrydningsfirma. Han har også prøvet lykken som en omrejsende ”slangeolie”-sælger.

Homer Simpson startede også en trampolinvirksomhed, hvor han tog penge for, at folk kunne hoppe på en trampolin, som han havde investeret i. Problemet med Homer Simpsons trampolinvirksomhed var, at folk kom slemt til skade når de hoppede rundt på trampolinen. I den forbindelse sagde Homer Simpson:

” Okay, the trampoline was a bad idea. But you know what? At least I’m out there trying new things.”

Homer Simpsons reaktion på den fejlslagne trampolinvirksomhed er i virkeligheden en utrolig sund indstilling for en iværksætter.

Senere i serien kommer Homer Simpson dog på andre tanker, da både Lisa Simpson og Bart Simpson fejler. Homer Simpson har tydeligvis lagt sit iværksættergen fra sig, da han siger:

“Kids, you tried your best, and you failed miserably. The lesson is: never try.”

Homer Simpson har tabt utrolig mange penge på sine ellers eventyrlige iværksætterbedrifter. Måske er det derfor har fortæller Lisa og Bart, at de aldrig skal prøve, fordi det mislykkes bare. Hvis Homer Simpson rykkede teltpælene op og tog familien med til Danmark, så kunne det måske lykkes Homer Simpson en dag. Der er nemlig kommet en ny selskabsform, som er perfekt for The Simpsons familiefader.

Iværksætterselskabet – også kaldet IVS koster nemlig blot én krone i minimumsindskud, og derfor ville Homer Simpson i hvert fald have kapital til mange nye iværksættereventyr. Vi ved allesammen, at han nok mislykkes med sine projekter, men på den front er der også gode nyheder – i et IVS hæfter man nemlig ikke personligt for virksomheden forpligtelser. Der gælder nemlig de samme regler for et IVS, som der gør for et anpartsselskab. Med den løsning kan vi måske i fremtiden se en mangemillionær Homer Simpson – det ville være sjovt at se, om Homer Simpson ville behandle sine ansatte godt eller på samme måde, som hans egen chef, Mr. Burns, behandler Homer Simpson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *